ΑΠΟ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
μας έχουν επισκεφθεί

Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα της Ενορίας μας

     H μετακίνηση προς τον Ιερό Ναό των Αγίων Δώδεκα Αποστόλων Βριλησσίων, εξυπηρετείται ως εξής: 
     1)Από τον σταθμό του μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας η μετακίνηση προς τον Ι. Ναό εξυπηρετείται από τη Λεωφορειακή γραμμή του ΟΑΣΑ 447(Χαλάνδρι-Δουκίσσης Πλακεντίας-Άνω Βριλήσσια) και κατεβαίνετε επί της οδού Ροδόπης στην Στάση ΡΟΔΟΠΗΣ έξω ακριβώς από τον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων.
     2)Aπο τον σταθμό του μετρό Χαλανδρίου, μπορείτε να μετακινηθείτε με τις Λεωφορειακές γραμμές του ΟΑΣΑ 450 (Στ.Χαλάνδρι - χαλάνδρι-Ν.Πεντέλη), 460 (Στ.Χαλάνδρι - χαλάνδρι-Π.Πεντέλη) και 461 (Στ.Χαλάνδρι-Π.Πεντέλη-Χαλάνδρι) με τα οποία κατεβαίνετε επί της Λεωφ.Πεντέλης στην Στάση ΑΘΗΝΑ μπροστά από το Σούπερ Μάρκετ του Βερόπουλου. Όταν θα κατεβείτε, κατευθύνεστε προς την πρώτη γωνία του Βερόπουλου(από την άνοδο της Λ.Πεντέλης) που βρίσκετε η ευθεία  οδός Ταϋγέτου, την διανύετε περπατώντας όπου στα 700 μέτρα βρίσκετε ο Ι.Ναός μας

     3)Τέλος, ο Ι.Ναός εξυπηρετείται και από την τοπική-δημοτική συγκοινωνία(δωρεάν): Από τον σταθμό του μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας, οι Γραμμές Α΄ και Β΄, όπου κατεβαίνετε στην οδό Ροδόπης στην Στάση ΡΟΔΟΠΗΣ, έξω ακριβώς από τον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων.
 

 

 

 

banner

This text will be replaced by the flash music player.
Επιτρέπει ο θεός τις θλίψεις,

για να Τον πλησιάσουμε

με τις προσευχές και την ταπείνωση

και να μην πάθουμε ότι έπαθε ο

Σατανάς.

(Αββά Ισαάκ του Σύρου)