ΑΠΟ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
μας έχουν επισκεφθεί

Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα της Ενορίας μας

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΠΟΤΑΚΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ

This text will be replaced by the flash music player.

 


ΕΓΚΟΛΠΙΟ ΘΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ

(μετα του πρωτοτύπου κειμένου και της νεοελληνικής αποδόσεως)

Με ιδιαίτερη χαρά σας αναγγέλουμε και την τρίτη εκδοτική προσπάθεια του Ιερού Ναού των Αγίων Δώδεκα Αποστόλων Βριλησσίων που πραγματοποιήθηκε τον Δεκέμβριο του 2014.

  Πρόκειται για ένα πολύτιμο εικονογραφημένο βοήθημα, προς όλους εκείνους που δεν μπορούν να κατανοήσουν, όπως λένε, τη γλώσσα της Θείας Λειτουργίας. Μία επιμελημένη έκδοση, διαστάσεων 8 Χ 12, προκειμένου να μπορεί ο πιστός να κατανοεί τη Θεία Λειτουργία, που θα παρακολουθεί στον Ιερό Ναό, διατηρώντας, παράλληλα, και την επαφή του με το αγιασμένο πρωτότυπο κείμενο της Εκκλησίας μας.
   Την έκδοση του εγκολπίου της Θείας Λειτουργίας του Αγ. Ιωάννου του Χρυσοστόμου, μετά του πρωτοτύπου κειμένου και της νεοελληνικής μεταφράσεως, την οποία επιμελήθηκε ο εφημέριος του Ναού των Αγίων Αποστόλων Βριλησσίων, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π.Ιωάννης Γαζέτας, χαιρετίζει, ο Μακαριώτατος Ποιμενάρχης μας, Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος.
     Τα έδοδα από το βιβλίο, προορίζονται για την αποπεπάρωση του ι. Ναού μας.
     Θα το βρείτε στον Ιερό μας Ναό (Ροδόπης 20, Βριλήσσια, Τηλ.2106132281) και σε όλα τα ενημερωμένα Βιβλιοπωλεία. Κεντρική διάθεση: Εκδόσεις Σταμούλης.

 

ΑΓΙΟΣ ΠΑΡΘΕΝΙΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΛΑΜΨΑΚΟΥ

ΑΓΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Η ΦΑΡΜΑΚΟΛΥΤΡΙΑ

ΑΓΙΟΣ ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΑ ΓΟΡΓΟΫΠΗΚΟΟΣ

Τέσσερα βιβλία για όσους επιθυμούν να γνωρίσουν τον Άγιο Παρθένιο Επίσκοπο Λαμψάκου, την Αγία Αναστασία την Φαρμακολύτρια, τον Άγιο Φανούριο και το ιστορικό της Ιεράς Εικόνος Παναγίας της Γοργοϋπηκόου. 

     Η πρώτη εκδοτική προσπάθεια του Ιερού μας Ναού, εγκαινιάστηκε το 2012, με ένα εγκόλπιο-βιβλίο, προς τιμήν του Αγίου Παρθενίου Επισκόπου Λαμψάκου του θαυματουργού, Ιερό Λείψανο του οποίου φυλάσσεται στον Ιερό μας Ναό.

     Το 2013 πραγματοποιήθηκε η δεύτερη εκδοτική προσπάθεια, προς τιμήν της Αγίας Αναστασίας της Φαρμακολυτρίας, Ιερό Λείψανο της οποίας φυλάσσεται στον Ιερό μας Ναό.

       Το 2017 εκδόθηκαν τα βιβλία: Η μαρτυρική πορεία και ο Παρακλητικός Κανόνας του Αγίου Φανουρίου καθώς και το Ιστορικό της θαυματοβρύτου Ιεράς Εικόνος Παναγίας Γοργοϋπηκόου μετα του Παρακλητικού κανόνος και των Χαιρετισμών.

        Αξίζει λοιπόν, να τα χαρίσετε στον εαυτό σας και στα πρόσωπα που αγαπάτε.

      Τα έσοδα από τα βιβλία, προορίζονται για την αποπεράτωση του Ι. Ναού μας. 
     Θα τα βρείτε στον Ιερό μας Ναό (Ροδόπης 20, Βριλήσσια, Τηλ.2106132281) και σε όλα τα ενημερωμένα Βιβλιοπωλεία. Κεντρική διάθεση: Εκδόσεις Σταμούλης.