ΑΠΟ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
μας έχουν επισκεφθεί

Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα της Ενορίας μας

   Καρκίνος, σκλήρυνση κατά πλάκας…. και πολλές άλλες ασθένειες είναι εκείνες που θερίζουν το διπλανό μας, τον αδελφό μας, τον εαυτό μας και μας κάνουν να βλέπουμε τη ζωή κατάματα και προσγειωμένα.
     Πολλοί εκ των προσκυνητών του Ιερού μας Ναού, παιδιά της ενορίας μας αλλά και παιδιά που έρχονται να ξεκουραστούν κάτω από το πετραχήλι του πνευματικού, από άλλες ενορίες, μας ζητούν καθημερινά να προσευχηθούμε για την ασθενειά τους και όχι μόνο. Οικογένειες στα πρόθυρα διάλυσης, άνθρωποι στα όρια της απόγνωσης.
     Γι’αυτούς τους αδελφούς μας είναι αφιερωμένο αυτό το link που πάτησες πρίν λίγο και μπήκες στην παρέα μας, διότι θέλουμε να μοιραστούμε την προσευχή μας για εκείνους που το έχουν ανάγκη.
     Ως Χριστιανοί οφείλουμε να προσευχόμαστε για το πρόβλημα του διπλανού μας κατά τον Αγ. Ιωάννη τον Χρυσόστομο.
     Εδώ θα συναντιόμαστε εφόσον το θέλεις και μπορείς, για να πληροφορούμαστε τα ονόματα εκείνων των αδελφών, που έχουν ανάγκη την Προσευχή μας.
     Τα ονόματα που θα αναγράφονται κάθε φορά, δεν θα είναι αποτέλεσμα αποστολής από απρόσωπα μαζικά μηνύματα, που συνηθίζουν μερικοί να στέλνουν. Είναι αποτέλεσμα της επικοινωνίας μας μεταξύ παιδιού με τον Πατέρα-Ιερέα, στο Ναό, στις Ι.Ακολουθίες, στις συζητήσεις μας και στο πετραχήλι του πνευματικού.
     Ας τους θυμηθούμε λοιπόν αδελφοί μου, διότι που ξέρουμε….ίσως αύριο μπορεί να έχουμε εμείς αυτή την ανάγκη.


Αυτή την περίοδο προσευχόμαστε για τους αδελφούς μας
Κωνσταντίνου, Ευθυμίας & Παναγιώτας

 

Με πατρική αγάπη και ενδιαφέρον
π.Ιωάννης Γαζέτας